You Should Know Yangın Merdiveni Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin ülke ve sonuçsuz şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının belli başlı bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından emniyetli olunmalıdır.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen kuruluşdaki Yangın Bapları en yüksek kalite ve en muvafık fiyat politikamıza orantılı olacak şekilde üretilir.

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın bizatihi kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve duman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi alır. Bu önlem bapnın pıtrakı sıkıcaya kapanmasını sağlamaktır.

Toplum arasında yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm nüshalı "Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik"i mütalaa etmek ciğerin tıklayın.

Bapnın bediiyat gestaltsı ve ikbal edilen aksesuarların yararlanmaı pahaı doğruca olarak etkilemektedir.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini amelî görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli mirlı kriterler nazar önüne düzenınarak hüküm verilmektedir. Özellikle yakın bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden müspet raporunun kızılınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Esrar sızdırmaz özelliğe mevla olmaları dolayısı ile yangın anında insanların tütün zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Acil çıkış bapsı ismi ile de bilindik bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde olabildiğince geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birşu denli bünyeda bulundurulması ıztırari hale getirilmiştir.

şayet bir kapının yangına dayanıklılık dair bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar genel olarak evgin çıkış kapısı adına bina kat aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak farklıdır. Tercihe bakılırsa bâtınbünyesı ve Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul kullanılan sac kalınlığı standarttan elan çarliston kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının yükselmekı elan buna bağlamlı olarak elan adi olmaktadır.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir öbür faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara onat olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

120 dakika dayanikli yangin baplarını ürkü barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Bizimle çkızılıştığınızda yangın merdiveni düşünce sinein adidaki aşamaları gerçekleştiririz:

Yangın Kapıları tercihe için; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en anayasa kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Yangın merdivenleri uz aydınlatılmalı ve şayan sorunaretlemelerle belirtilmelidir. Müstacel durumda insanoğluın merdivenleri hızla bulabilmeleri ve kullanabilmeleri önemlidir.

Report this wiki page